Positieve dag voor de meeste AEX-genoteerde fondsen op Wall Street

Op Wall Street zijn woensdag zes van de acht AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam hoger gesloten. Aegon was met een verlies van 0,2 procent de enige daler, Philips sloot vlak, terwijl ArcelorMittal met een winst van 0,8 procent de sterkste stijger was.

Aegon presteert minder goed op Wall Street

Aegon was het enige AEX-fonds dat een daling liet zien op Wall Street, met een verlies van 0,2 procent. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals nieuws over de verzekeringssector of specifieke bedrijfsontwikkelingen bij Aegon zelf.

Philips handhaaft stabiele koers

Philips sloot vlak op Wall Street, wat aangeeft dat het bedrijf geen grote koersbewegingen heeft doorgemaakt. Het kan zijn dat beleggers afwachten op belangrijke aankondigingen of ontwikkelingen binnen het bedrijf voordat ze beslissen om te kopen of verkopen.

ArcelorMittal boekt winst op Wall Street

ArcelorMittal was de sterkste stijger onder de AEX-genoteerde fondsen op Wall Street, met een winst van 0,8 procent. Dit kan te maken hebben met gunstige ontwikkelingen in de staalmarkt of positieve vooruitzichten voor het bedrijf zelf.

Al met al was het een overwegend positieve dag voor de meeste AEX-genoteerde fondsen op Wall Street, met enkele uitzonderingen zoals Aegon. Beleggers zullen de ontwikkelingen blijven volgen en anticiperen op mogelijke koersbewegingen in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*