Omzet en resultaten stijgen

Schlumberger heeft in het eerste kwartaal van dit jaar solide resultaten behaald, met een stijging in zowel de omzet als de winst. De Amerikaanse oliedienstverlener presteerde naar verwachting en heeft aangekondigd om de komende twee jaar maar liefst 7 miljard dollar aan de aandeelhouders uit te keren.

De omzet van Schlumberger steeg in het eerste kwartaal van dit jaar, dankzij een toename in de vraag naar olie- en gasdiensten. De resultaten van het bedrijf waren ook positief, met een stijging in de winst ten opzichte van het voorgaande jaar. Schlumberger wist hiermee aan de verwachtingen te voldoen en laat zien dat het goed gepositioneerd is in de markt.

Uitkering aan aandeelhouders

Met het oog op de toekomst heeft Schlumberger aangekondigd om de komende twee jaar maar liefst 7 miljard dollar aan de aandeelhouders uit te keren. Deze uitkering zal plaatsvinden in de vorm van dividend en de inkoop van eigen aandelen. Dit is een teken van vertrouwen van het bedrijf in haar financiële positie en toekomstige groeimogelijkheden.

Toekomstplannen

Naast het uitkeren van 7 miljard dollar aan de aandeelhouders, heeft Schlumberger ook plannen voor verdere groei en ontwikkeling. Het bedrijf blijft investeren in technologische innovatie en duurzaamheid, om zo haar positie in de markt te versterken. Daarnaast zoekt Schlumberger naar nieuwe kansen en samenwerkingen om haar dienstenaanbod verder uit te breiden.

Al met al laat Schlumberger met haar resultaten en toekomstplannen zien dat het een solide speler is in de oliedienstverleningsmarkt. Met een stijgende omzet, winst en de uitkering aan aandeelhouders, lijkt het bedrijf goed gepositioneerd voor verdere groei en succes in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*