Snellaadstation Den Ruygen Hoek-West

Fastned opent nieuw snellaadstation bij Hoofddorp

Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft aangekondigd een nieuw snellaadstation te openen bij Den Ruygen Hoek-West aan de A4 bij Hoofddorp. Het nieuwe station zal een verdubbelde capaciteit hebben van zestien voertuigen, waardoor meer elektrische auto's tegelijkertijd kunnen worden opgeladen.

Het nieuwe snellaadstation bij Den Ruygen Hoek-West is een welkome toevoeging aan het netwerk van Fastned. Gelegen aan de A4 bij Hoofddorp, biedt het station een handige locatie voor elektrische auto-eigenaren die onderweg snel willen kunnen opladen. Met de verdubbelde capaciteit van zestien voertuigen kunnen meer mensen tegelijkertijd gebruik maken van de laadpalen.

Duurzame mobiliteit

Fastned zet zich in voor duurzame mobiliteit door het aanbieden van snellaadstations door heel Europa. Door te investeren in een infrastructuur van snellaadstations, hoopt Fastned bij te dragen aan de groei van elektrisch rijden en het verminderen van de CO2-uitstoot. Het nieuwe station bij Den Ruygen Hoek-West is een stap in de goede richting om elektrisch rijden toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Toekomstplannen

Fastned heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, waaronder het uitbreiden van het aantal snellaadstations en het verbeteren van de laadcapaciteit. Door te blijven investeren in duurzame mobiliteit, hoopt het bedrijf een belangrijke speler te worden op het gebied van elektrisch laden in Europa. Met de opening van het nieuwe station bij Den Ruygen Hoek-West maakt Fastned weer een stap in de richting van een groener en duurzamer vervoersysteem.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*