Deutsche Bank, ING en UBS verhogen koersdoelen voor ASMI

Deutsche Bank, ING en UBS hebben hun koersdoelen voor ASMI verhoogd naar aanleiding van de positieve kwartaalcijfers van het bedrijf. De drie banken zijn allemaal optimistisch over de vooruitzichten van ASMI en zien groeipotentieel in de nabije toekomst.

Deutsche Bank

Deutsche Bank heeft zijn koersdoel voor ASMI verhoogd van € 300 naar € 320. De bank is onder de indruk van de sterke prestaties van het bedrijf in het afgelopen kwartaal en gelooft dat ASMI goed gepositioneerd is om verder te groeien. Deutsche Bank blijft ASMI aanbevelen als een koopwaardige aandelenoptie.

ING

ING heeft ook zijn koersdoel voor ASMI verhoogd, van € 280 naar € 300. De bank is van mening dat ASMI goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende vraag naar halfgeleiders en ziet kansen voor verdere uitbreiding van het marktaandeel van het bedrijf. ING blijft positief over de vooruitzichten van ASMI en raadt investeerders aan om het aandeel in de gaten te houden.

UBS

UBS heeft het meest optimistische koersdoel voor ASMI, met een verhoging van € 310 naar € 330. De bank is van mening dat ASMI solide groeimogelijkheden heeft en ziet het bedrijf als een aantrekkelijke langetermijnbelegging. UBS blijft ASMI aanbevelen als een aandeel om in te investeren en gelooft dat het bedrijf goed gepositioneerd is voor toekomstig succes.

Al met al zijn Deutsche Bank, ING en UBS allemaal positief gestemd over ASMI en zien zij veel groeipotentieel voor het bedrijf. Investeerders die op zoek zijn naar een veelbelovende aandelenoptie in de halfgeleiderindustrie, zouden ASMI zeker in overweging moeten nemen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*