CBS publiceert cijfers over werkloosheid en consumentenvertrouwen

Op maandag 29 juli 2024 zal het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de meest recente cijfers bekendmaken over de werkloosheid en het consumentenvertrouwen in Nederland. Deze gegevens geven een goed beeld van de economische situatie in het land en kunnen invloed hebben op de beurskoersen.

Jaarcijfers van grote Nederlandse bedrijven worden gepresenteerd

Dinsdag 30 juli 2024 is een belangrijke dag voor beleggers, aangezien verschillende grote Nederlandse bedrijven hun jaarcijfers zullen presenteren. Beleggers zullen vooral uitkijken naar de resultaten van bedrijven in sectoren als technologie, financiën en industrie.

ECB houdt rentebesluitvergadering

Op donderdag 1 augustus 2024 zal de Europese Centrale Bank (ECB) haar rentebesluit bekendmaken. Beleggers zullen nauwlettend in de gaten houden of de ECB ervoor kiest om de rente te verlagen, te handhaven of te verhogen. Het rentebesluit van de ECB kan grote invloed hebben op de koersen op de beurs.

Werkloosheidscijfers VS worden gepubliceerd

Op vrijdag 2 augustus 2024 zullen de werkloosheidscijfers van de Verenigde Staten bekend worden gemaakt. Deze cijfers hebben niet alleen invloed op de Amerikaanse economie, maar kunnen ook wereldwijd effect hebben op de financiële markten. Beleggers zullen dan ook scherp letten op deze publicatie en de mogelijke gevolgen ervan voor de beurskoersen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*