Samenwerking met Deutsche Bahn

Ebusco sleept grootste order tot nu toe binnen bij Deutsche Bahn

Ebusco, de Nederlandse fabrikant van elektrische bussen, heeft aangekondigd dat ze de grootste order tot nu toe hebben binnengehaald binnen het raamcontract met Deutsche Bahn. Dit nieuws werd vrijdagochtend bekendgemaakt en markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf uit Deurne.

De samenwerking tussen Ebusco en Deutsche Bahn is al enige tijd aan de gang. Deutsche Bahn, een van de grootste vervoersbedrijven in Duitsland, heeft zich gecommitteerd aan het verduurzamen van hun vloot en heeft daarom besloten om over te stappen op elektrische bussen. Ebusco heeft zich bewezen als een betrouwbare partner met innovatieve oplossingen op het gebied van elektrisch vervoer.

Duurzame mobiliteit

De order die Ebusco heeft binnengehaald bij Deutsche Bahn is een belangrijke stap richting duurzame mobiliteit in Duitsland. Elektrische bussen dragen bij aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen en helpen om de luchtkwaliteit in steden te verbeteren. Door te investeren in elektrisch vervoer, zet Deutsche Bahn een belangrijke stap richting een groenere toekomst voor het openbaar vervoer.

Toekomstige groei

De order van Deutsche Bahn markeert niet alleen een mijlpaal voor Ebusco, maar opent ook de deur naar toekomstige groei en uitbreiding in de Duitse markt. Het vertrouwen dat Deutsche Bahn in Ebusco heeft getoond, zal naar verwachting leiden tot meer samenwerkingen en orders in de toekomst. Ebusco blijft streven naar innovatie en duurzaamheid in hun producten en diensten, en zal blijven bijdragen aan een groenere en schonere mobiliteit in Europa.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*