ArcelorMittal presteert goed op Wall Street

Op Wall Street zijn dinsdag vier van de acht AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam vrijwel vlak gesloten. ArcelorMittal en Philips zorgden voor een kleine plus.

ArcelorMittal, een van de AEX-genoteerde fondsen, presteerde goed op Wall Street en sloot met een kleine plus. Het staalbedrijf profiteerde van positieve marktomstandigheden en een stijgende vraag naar staalproducten. Beleggers reageerden positief op het nieuws en stuwden de koers van ArcelorMittal omhoog.

Philips behaalt ook winst op Wall Street

Ook Philips wist op Wall Street winst te behalen en sloot vrijwel vlak. Het technologiebedrijf profiteerde van positieve berichten over zijn medische apparatuur en consumentenelektronica. Beleggers waren optimistisch over de toekomstige groeivooruitzichten van Philips en beloonden het bedrijf met een stijgende koers.

Andere AEX-genoteerde fondsen presteren matig

Naast ArcelorMittal en Philips presteerden de andere AEX-genoteerde fondsen matig op Wall Street. Sommige fondsen sloten vrijwel vlak, terwijl andere een lichte daling lieten zien. Beleggers waren voorzichtig in afwachting van belangrijke economische ontwikkelingen en bedrijfsresultaten.

Al met al was het een gemengde dag voor de AEX-genoteerde fondsen op Wall Street, met enkele winnaars en verliezers. Beleggers houden de markt nauwlettend in de gaten en reageren op nieuws en ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de koers van de fondsen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*