Overname van Kersten zorgt voor groei

Morefield Group boekt hogere resultaten dankzij groei van Kersten

De hogere resultaten van Morefield Group in de eerste zes maanden van 2024 zijn grotendeels te danken aan de groei van medisch hulpmiddelenbedrijf Kersten. Deze groei is het gevolg van de overname van Kersten door Morefield Group in november 2022. Sinds de overname heeft Kersten zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen de groep, wat heeft bijgedragen aan de verbeterde resultaten.

Uitbreiding van productaanbod en marktpenetratie

Na de overname heeft Morefield Group geïnvesteerd in de uitbreiding van het productaanbod van Kersten en de marktpenetratie van het bedrijf. Hierdoor heeft Kersten nieuwe klanten weten aan te trekken en bestaande klanten weten te behouden. De strategische investeringen hebben zich vertaald in hogere omzet- en winstcijfers voor de groep als geheel.

Focus op innovatie en kwaliteit

Een belangrijke factor achter het succes van Kersten en daarmee de hogere resultaten van Morefield Group is de focus op innovatie en kwaliteit. Kersten heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde medische hulpmiddelen, die goed ontvangen zijn in de markt. Daarnaast heeft het bedrijf ingezet op het verbeteren van de kwaliteit van zijn producten en diensten, wat heeft bijgedragen aan een grotere klanttevredenheid.

Toekomstplannen en groeistrategieën

Met de positieve resultaten in de eerste helft van 2024 kijkt Morefield Group met vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en strategieën om het succes van Kersten verder uit te bouwen en de groep als geheel te laten groeien. Door te blijven investeren in innovatie, kwaliteit en marktpenetratie hoopt Morefield Group zijn positie in de medische hulpmiddelenmarkt verder te versterken en duurzame groei te realiseren.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*