Overname van Substantive Research door Euronext

Euronext heeft aangekondigd dat zij Substantive Research heeft overgenomen. Dit nieuws werd dinsdagochtend bekendgemaakt. Substantive Research is een onafhankelijk onderzoeksbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van diepgaande analyses en inzichten op het gebied van financiële markten en investeringen.

Versterking van onderzoeks- en analysecapaciteiten

Met de overname van Substantive Research versterkt Euronext haar onderzoeks- en analysecapaciteiten. Door toegang te krijgen tot de expertise en kennis van Substantive Research, kan Euronext haar klanten nog beter van dienst zijn en hen voorzien van hoogwaardige onderzoeksrapporten en analyses.

Uitbreiding van dienstenaanbod

De overname van Substantive Research past in de strategie van Euronext om haar dienstenaanbod uit te breiden en haar positie als toonaangevende beursorganisatie te versterken. Door het toevoegen van gespecialiseerde onderzoeks- en analysecapaciteiten aan haar portfolio, kan Euronext haar klanten een uitgebreider scala aan diensten aanbieden en hen nog beter ondersteunen bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Toekomstplannen

Euronext is van plan om de activiteiten van Substantive Research verder te ontwikkelen en uit te breiden. Door te investeren in nieuwe technologieën en het aantrekken van talentvolle professionals, wil Euronext Substantive Research laten groeien en haar positie in de markt versterken. De overname van Substantive Research markeert een belangrijke mijlpaal voor Euronext en zal naar verwachting bijdragen aan de groei en succes van het bedrijf in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*