Over Joost Nelis en zijn rol als COO van BAM Nederland

Joost Nelis heeft sinds 2017 de rol van Chief Operating Officer (COO) bij BAM Nederland bekleed. Als COO was hij verantwoordelijk voor het operationele beleid en de dagelijkse gang van zaken binnen het bouwbedrijf. Nelis heeft een lange carrière in de bouwsector en heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van BAM Nederland.

De opvolging van Joost Nelis door Carla Rodenburg-Verschuur

Carla Rodenburg-Verschuur zal Joost Nelis opvolgen als COO van BAM Nederland. Rodenburg-Verschuur heeft ruime ervaring in de bouwsector en heeft verschillende leidinggevende posities bekleed binnen BAM. Ze zal de verantwoordelijkheid overnemen voor het operationele beleid en de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf.

Toekomstplannen en uitdagingen voor BAM Nederland

Met de benoeming van Carla Rodenburg-Verschuur als COO zet BAM Nederland een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Rodenburg-Verschuur zal zich richten op het versterken van de positie van BAM op de Nederlandse markt en het realiseren van duurzame groei. Ze zal ook werken aan het versterken van de samenwerking binnen het bedrijf en het optimaliseren van de operationele processen.

Reactie van Joost Nelis en Carla Rodenburg-Verschuur

Joost Nelis heeft aangegeven trots te zijn op zijn tijd als COO bij BAM Nederland en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf. Hij heeft het volste vertrouwen in de kwaliteiten van Carla Rodenburg-Verschuur als zijn opvolger. Rodenburg-Verschuur is enthousiast over haar nieuwe rol en ziet het als een mooie kans om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van BAM Nederland.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*