Terugkeer van Davy Klaassen naar Ajax

Ajax heeft bevestigd dat middenvelder Davy Klaassen voor minstens een seizoen terugkeert bij de club. De terugkeer van Klaassen naar Amsterdam komt na eerdere speculaties in de media. De 27-jarige voetballer, die eerder al van 2011 tot 2017 bij Ajax speelde, komt over van Werder Bremen.

Succesvolle periode bij Ajax

Davy Klaassen maakte deel uit van het succesvolle Ajax-team dat onder leiding van trainer Peter Bosz de finale van de Europa League bereikte in 2017. Na zijn vertrek naar Everton in Engeland, speelde Klaassen ook voor Werder Bremen in de Bundesliga.

Versterking voor het middenveld

Met de terugkeer van Davy Klaassen haalt Ajax een ervaren middenvelder terug in huis. Klaassen zal naar verwachting een belangrijke rol spelen op het middenveld en zijn ervaring en leiderschap toevoegen aan het team.

Ambities van Ajax

Ajax heeft de afgelopen jaren laten zien ambitieus te zijn en te streven naar successen zowel nationaal als internationaal. Met de terugkeer van Davy Klaassen hoopt de club de selectie verder te versterken en mee te kunnen blijven strijden om prijzen.

Reactie van Davy Klaassen

Davy Klaassen heeft aangegeven verheugd te zijn met zijn terugkeer naar Ajax. Hij kijkt ernaar uit om weer voor de club te spelen waar hij eerder successen heeft behaald en hoopt opnieuw een belangrijke rol te kunnen spelen in het team.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*