Wereld Economisch Forum in Davos

Een van de belangrijkste evenementen op de internationale bedrijfsagenda is het Wereld Economisch Forum in Davos. Dit jaar zullen leiders uit de politiek, het bedrijfsleven en de academische wereld samenkomen om te discussiëren over de belangrijkste economische en sociale kwesties van onze tijd. Het evenement zal plaatsvinden van 21 tot en met 25 januari 2024 en zal worden bijgewoond door invloedrijke figuren uit de hele wereld.

G20-top in Parijs

Een andere belangrijke gebeurtenis op de internationale bedrijfsagenda is de G20-top in Parijs. Tijdens deze top zullen leiders van de grootste economieën ter wereld bijeenkomen om te discussiëren over mondiale economische kwesties en samen te werken aan oplossingen voor gemeenschappelijke uitdagingen. De top zal plaatsvinden van 18 tot en met 19 februari 2024 en zal naar verwachting een breed scala aan onderwerpen bespreken, van handel en investeringen tot klimaatverandering en sociale rechtvaardigheid.

Tech conferentie in Silicon Valley

Een andere belangrijke gebeurtenis op de internationale bedrijfsagenda is een tech conferentie in Silicon Valley. Tijdens deze conferentie zullen leiders uit de technologie-industrie samenkomen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector te bespreken. De conferentie zal plaatsvinden van 10 tot en met 12 maart 2024 en zal worden bijgewoond door invloedrijke figuren uit bedrijven als Google, Facebook en Apple.

Economische top in Tokio

Een andere belangrijke gebeurtenis op de internationale bedrijfsagenda is een economische top in Tokio. Tijdens deze top zullen leiders uit de financiële wereld samenkomen om te discussiëren over de mondiale economische vooruitzichten en de beste manieren om groei te stimuleren. De top zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 mei 2024 en zal worden bijgewoond door invloedrijke figuren uit de bank- en investeringssector.

Duurzaamheidsconferentie in Amsterdam

Een andere belangrijke gebeurtenis op de internationale bedrijfsagenda is een duurzaamheidsconferentie in Amsterdam. Tijdens deze conferentie zullen leiders uit de zakenwereld en de overheid samenkomen om te discussiëren over de beste praktijken op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming. De conferentie zal plaatsvinden van 20 tot en met 22 september 2024 en zal worden bijgewoond door invloedrijke figuren uit bedrijven als Unilever, Shell en Philips.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*