UBS verhoogt koersdoel ArcelorMittal

UBS heeft het koersdoel voor ArcelorMittal dinsdag verhoogd van 25,00 naar 26,50 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse bank. Deze verhoging van het koersdoel is gebaseerd op de positieve vooruitzichten voor de staalindustrie en de goede prestaties van ArcelorMittal in de afgelopen periode.

Positieve vooruitzichten voor de staalindustrie

De staalindustrie heeft de afgelopen tijd een sterke groei doorgemaakt, mede door de wereldwijde economische opleving en de toegenomen vraag naar staal. ArcelorMittal, als een van de grootste staalproducenten ter wereld, heeft hier goed op ingespeeld en heeft zijn marktpositie verder versterkt. UBS is dan ook optimistisch over de toekomst van ArcelorMittal en verwacht dat het bedrijf zal blijven profiteren van de gunstige marktomstandigheden.

Onveranderde koopaanbeveling van UBS

Ondanks de verhoging van het koersdoel heeft UBS zijn koopaanbeveling voor ArcelorMittal niet gewijzigd. Dit betekent dat de bank nog steeds positief gestemd is over het aandeel en gelooft dat het nog steeds potentieel heeft om verder te groeien. Beleggers die geïnteresseerd zijn in de staalindustrie kunnen daarom overwegen om ArcelorMittal op te nemen in hun beleggingsportefeuille.

Al met al lijkt ArcelorMittal goed gepositioneerd te zijn om te profiteren van de gunstige marktomstandigheden in de staalindustrie. Met een verhoogd koersdoel en een onveranderde koopaanbeveling van UBS, lijkt het aandeel nog steeds aantrekkelijk voor beleggers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden in deze sector.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*