Israël is aan zet na raketaanval Iran

Futures duiden op 0,3% hogere opening AEX

De beurzen lijken positief te openen, met de futures die aangeven dat de AEX met 0,3% zal stijgen. Beleggers zijn optimistisch gestemd door positieve ontwikkelingen op de markt.

Na een raketaanval van Iran op Israëlische doelen, is Israël nu aan zet. De spanningen in het Midden-Oosten lopen hoog op en beleggers houden de situatie nauwlettend in de gaten. De geopolitieke ontwikkelingen kunnen een impact hebben op de markten.

Tesla en Nike in het nieuws

Tesla en Nike zijn beide in het nieuws vanwege positieve ontwikkelingen. Tesla heeft aangekondigd dat het zijn productiecapaciteit wil uitbreiden, wat positief is voor het bedrijf. Nike heeft sterke kwartaalcijfers gepresenteerd, wat heeft geleid tot een stijging van de aandelenkoers.

Stijgende olieprijzen en oplopende VIX

De olieprijzen zijn de afgelopen tijd gestegen door verschillende factoren, waaronder geopolitieke spanningen en een stijgende vraag. Dit kan invloed hebben op de inflatie en de economische groei. Daarnaast is de VIX, de volatiliteitsindex, ook aan het stijgen. Dit kan duiden op toenemende onzekerheid op de markten. Beleggers moeten alert blijven en hun posities goed in de gaten houden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*