Over NX Filtration

NX Filtration, gevestigd in Hengelo, is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde membraantechnologie voor waterzuivering. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering en duurzame oplossingen voor waterbehandeling.

Samenwerking met Kindasa Water Services Co

Kindasa Water Services Co, gevestigd in Saoedi-Arabië, is een belangrijke speler op het gebied van waterbehandeling en -distributie in het Midden-Oosten. De samenwerking tussen NX Filtration en Kindasa Water Services Co is dan ook een belangrijke stap voor beide bedrijven.

Levering van membraanmodules

De overeenkomst houdt in dat NX Filtration membraanmodules zal leveren aan Kindasa Water Services Co voor een groot waterzuiveringsproject in Saoedi-Arabië. De membraanmodules van NX Filtration zijn ontworpen om op een efficiënte en duurzame manier water te zuiveren en te behandelen.

Duurzame oplossingen voor waterbehandeling

Met de levering van de membraanmodules van NX Filtration kan Kindasa Water Services Co haar capaciteit voor waterzuivering en -behandeling verder uitbreiden. Deze samenwerking draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor de watervoorziening in Saoedi-Arabië.

Toekomstige samenwerking

De samenwerking tussen NX Filtration en Kindasa Water Services Co is een veelbelovende stap voor beide bedrijven. Het is te verwachten dat deze samenwerking zal leiden tot verdere groei en ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling en -zuivering in Saoedi-Arabië en daarbuiten.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*