Waarom investeert Renewi in een nieuwe steiger?

Renewi investeert 7,8 miljoen euro in nieuwe steiger Moerdijk

Recyclingspecialist Renewi heeft aangekondigd dat zij 7,8 miljoen euro zal investeren in de bouw van een nieuwe steiger op haar locatie in Moerdijk. Deze investering is bedoeld om de capaciteit van de steiger te vergroten en de logistiek van het bedrijf te optimaliseren.

De investering in de nieuwe steiger is onderdeel van Renewi's strategie om haar activiteiten op het gebied van afvalverwerking en recycling verder uit te breiden. Door te investeren in de infrastructuur van haar locatie in Moerdijk, kan Renewi efficiënter werken en haar dienstverlening verbeteren.

Wat betekent de nieuwe steiger voor Renewi?

De nieuwe steiger zal Renewi in staat stellen om meer afvalstromen te verwerken en te transporteren. Hierdoor kan het bedrijf haar klanten beter van dienst zijn en haar positie in de markt versterken. Daarnaast zal de nieuwe steiger zorgen voor een verbeterde logistiek en een verhoogde productiviteit.

Duurzaamheid en milieubescherming

Naast het vergroten van haar capaciteit en het verbeteren van haar dienstverlening, zet Renewi zich ook in voor duurzaamheid en milieubescherming. De nieuwe steiger zal worden gebouwd met duurzame materialen en technieken, waardoor de impact op het milieu zo klein mogelijk wordt gehouden.

Al met al is de investering in de nieuwe steiger op de locatie in Moerdijk een belangrijke stap voor Renewi om haar positie als toonaangevende recyclingspecialist verder te versterken en haar bijdrage aan een duurzamere toekomst te vergroten.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*