Redenen voor de verlaging van het advies en koersdoel

Deutsche Bank heeft het advies voor ING verlaagd van Kopen naar Houden en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 18,50 naar 17,00 euro. Dit besluit werd genomen door analist Benjamin Goy, die verschillende redenen aanhaalde voor deze verlaging.

Een van de redenen die Goy noemde voor het verlagen van het advies en koersdoel van ING was de aanhoudende druk op de rentemarges van de bank. De lage renteomgeving en de concurrentie in de markt zetten de winstgevendheid van ING onder druk.

Daarnaast speelt ook de onzekerheid rondom de economische vooruitzichten en de mogelijke impact van de Brexit een rol in het besluit van Deutsche Bank om het advies voor ING te verlagen.

Reactie van ING op het verlaagde advies en koersdoel

ING heeft gereageerd op het verlaagde advies en koersdoel van Deutsche Bank door te benadrukken dat de bank blijft focussen op het verbeteren van haar rentabiliteit en het versterken van haar kapitaalpositie. ING is zich bewust van de uitdagingen in de markt en werkt aan het implementeren van maatregelen om hiermee om te gaan.

Toekomstperspectief voor ING

Ondanks de verlaging van het advies en koersdoel door Deutsche Bank, blijft ING optimistisch over haar toekomstperspectief. De bank blijft investeren in technologische innovatie en het verbeteren van haar dienstverlening aan klanten. ING ziet kansen in de digitalisering van de financiële sector en blijft zich inzetten voor duurzame groei en waardecreatie voor haar stakeholders.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*