ASML lijdt verlies ondanks positieve ontwikkelingen

Ondanks positieve ontwikkelingen in de markt, heeft ASML nog steeds te maken met verliezen. Dit heeft ertoe geleid dat de AEX een weekverlies van 1,4% heeft opgelopen. ASML, een van de belangrijkste spelers in de chipindustrie, heeft te maken gehad met tegenvallende resultaten, waardoor beleggers voorzichtig zijn geworden.

Basic-Fit populair, WDP minder in trek

Terwijl ASML verlies lijdt, zijn er ook bedrijven die het goed doen op de beurs. Zo maakt Basic-Fit zich populair bij beleggers door positieve resultaten te laten zien. Het bedrijf profiteert van de groeiende vraag naar fitnessfaciliteiten en een toenemende focus op gezondheid en welzijn.

Aan de andere kant lijkt WDP minder in trek te zijn bij beleggers. Het logistieke vastgoedbedrijf heeft te maken met uitdagingen in de markt en heeft moeite om zijn positie te handhaven. Dit heeft geleid tot een afname van het vertrouwen van beleggers in het bedrijf.

Goud koerst rond all-time high

Terwijl de aandelenmarkt fluctueert, blijft goud een veilige haven voor beleggers. De prijs van goud blijft rond een all-time high schommelen, wat aangeeft dat investeerders nog steeds op zoek zijn naar stabiliteit en zekerheid in onzekere tijden. Goud wordt gezien als een waardevolle investering in tijden van economische onzekerheid en turbulentie op de markt.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*