Positieve opening Amerikaanse beurzen

De Amerikaanse beurzen lijken donderdag een overwegend groene opening tegemoet te gaan. De futures op de SP 500 en de Nasdaq laten een positieve trend zien, waarbij vooral de Nasdaq lijkt te profiteren van de goede cijfers van Tesla. Beleggers zijn optimistisch gestemd en kijken uit naar een positieve handelsdag.

Tesla zorgt voor positieve stemming op de Nasdaq

De cijfers van Tesla hebben een positief effect op de Nasdaq-future. Het aandeel van de elektrische autofabrikant steeg aanzienlijk na beter dan verwachte resultaten, wat positief is voor het sentiment op de technologiebeurs. Beleggers hopen dat dit een positief effect zal hebben op andere tech-aandelen en de algemene markt.

Tegenvallende cijfers van IBM drukken Dow-future

De Dow-future daalde voorbeurs met 0,1 procent, mede door de tegenvallende cijfers van IBM. Het technologiebedrijf rapporteerde resultaten die onder de verwachtingen lagen, wat zorgde voor druk op de Dow Jones-index. Beleggers zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de Dow zich zal ontwikkelen gedurende de handelsdag.

Vooruitzichten voor de handelsdag

Met de positieve stemming op de Nasdaq en de druk op de Dow Jones, belooft het een interessante handelsdag te worden op de Amerikaanse beurzen. Beleggers zullen reageren op bedrijfsresultaten en macro-economische ontwikkelingen, die de koersbewegingen van de verschillende indices zullen beïnvloeden. Het is belangrijk om de ontwikkelingen op de beurzen goed in de gaten te houden en hierop tijdig in te spelen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*