Accsys heeft een veelbelovende toekomst in duurzaam hout

Accsys, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van hout, lijkt een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. Jan-Jaap Bongers, fondsmanager bij Teslin en tevens aandeelhouder van Accsys, heeft hoge verwachtingen van het bedrijf. Accsys heeft zichzelf gepositioneerd als een belangrijke speler op het gebied van duurzaam hout en heeft een unieke technologie ontwikkeld om hout te verduurzamen.

Unieke technologie voor het verduurzamen van hout

Het succes van Accsys is grotendeels te danken aan de unieke technologie die het bedrijf heeft ontwikkeld voor het verduurzamen van hout. Door middel van een proces genaamd acetylatie wordt hout behandeld, waardoor het duurzamer en sterker wordt. Deze technologie zorgt ervoor dat het hout beter bestand is tegen vocht, schimmels en insecten, waardoor het een veel breder scala aan toepassingen heeft dan onbehandeld hout.

Duurzaamheid als belangrijke drijfveer

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de strategie van Accsys. Het bedrijf streeft naar een duurzame toekomst en zet zich in voor het verminderen van de impact van de houtindustrie op het milieu. Door hout op een duurzame manier te verduurzamen, draagt Accsys bij aan het behoud van bossen en het verminderen van de vraag naar tropisch hardhout.

Brede toepassingen van geacetyleerd hout

Het geacetyleerde hout van Accsys heeft vele toepassingen. Het kan worden gebruikt voor gevelbekleding, terrasplanken, tuinmeubelen, interieurtoepassingen en zelfs voor constructieve doeleinden. De duurzaamheid en stabiliteit van het geacetyleerde hout maken het een aantrekkelijke keuze voor architecten, aannemers en ontwerpers. Bovendien heeft Accsys partnerships met grote spelers in de bouw- en meubelindustrie, wat bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Internationale groei en uitbreiding

Accsys heeft een sterke internationale aanwezigheid en blijft zich uitbreiden. Het bedrijf heeft fabrieken in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, en is bezig met het opzetten van nieuwe fabrieken in andere delen van Europa, Azië en Noord-Amerika. Deze internationale groei zorgt voor een breder bereik en nieuwe marktkansen voor Accsys.

Toekomstige vooruitzichten

Met de groeiende vraag naar duurzame materialen en de toenemende bewustwording van de impact van de houtindustrie op het milieu, heeft Accsys een veelbelovende toekomst. Het bedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van deze ontwikkelingen en heeft al sterke relaties opgebouwd met belangrijke spelers in de industrie. Fondsenmanager Jan-Jaap Bongers van Teslin gelooft sterk in het potentieel van Accsys en verwacht dat het bedrijf nog veel succes zal behalen in de komende jaren.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*