Achtergrond Marloes Roetgerink

Marloes Roetgerink is benoemd tot CFO van ForFarmers. Dit meldde de veevoerspecialist dinsdag.

Marloes Roetgerink heeft een uitgebreide achtergrond in financiën en strategie, met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies. Voor haar benoeming bij ForFarmers was ze werkzaam als CFO bij een internationaal bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Haar expertise en leiderschap zullen een waardevolle aanvulling zijn op het managementteam van ForFarmers.

Verantwoordelijkheden als CFO

Als CFO zal Marloes Roetgerink verantwoordelijk zijn voor het financiële beleid en de strategische planning van ForFarmers. Ze zal nauw samenwerken met de CEO en andere leden van het managementteam om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te stimuleren. Haar ervaring en kennis van de sector zullen van onschatbare waarde zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen en het realiseren van de doelstellingen van ForFarmers.

Toekomstplannen ForFarmers

Met de benoeming van Marloes Roetgerink als CFO hoopt ForFarmers haar positie in de markt te versterken en verdere groei te realiseren. Het bedrijf heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en ziet Marloes Roetgerink als de juiste persoon om deze plannen te realiseren. Door haar leiderschap en expertise zal ForFarmers kunnen blijven innoveren en succesvol opereren in een steeds veranderende marktomgeving.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*