Achtergrond van DGB Group

DGB Group is een Nederlands bedrijf dat actief is in de sectoren vastgoed, bouw en infrastructuur. Het bedrijf houdt zich bezig met projectontwikkeling, vastgoedbeleggingen en -management, en de exploitatie van bouw- en infraprojecten. DGB Group is opgericht in 1982 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse markt.

Belang van Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een bekende naam in de Nederlandse vastgoedsector. Hij heeft een lange carrière in de branche en heeft verschillende succesvolle projecten op zijn naam staan. Duijvestijn is ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse grote vastgoedprojecten in Nederland en daarbuiten.

Melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht

Op 16 mei heeft Selwyn Duijvestijn een melding gedaan in het kader van de Wet op het financieel toezicht, waarin hij aangeeft een groter belang te hebben verworven in DGB Group. Deze melding is een verplichting voor iedereen die een belang van 3% of meer verwerft in een beursgenoteerde onderneming in Nederland.

Toekomstplannen van DGB Group

Met de grotere betrokkenheid van Selwyn Duijvestijn bij DGB Group, lijkt het erop dat het bedrijf zich verder zal gaan ontwikkelen onder zijn leiding. Mogelijk zullen er nieuwe projecten worden gestart of bestaande projecten worden uitgebreid. Het is interessant om te zien hoe deze ontwikkelingen zullen bijdragen aan de groei en succes van DGB Group in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*