Achtergrond van Recalcico Beheer

Recalcico Beheer is een investeringsmaatschappij die zich richt op het verwerven van belangen in beursgenoteerde bedrijven. Het bedrijf heeft een belang van 5,1 procent in PB Holding, een beursvehikel dat momenteel genoteerd staat aan de beurs.

Reden voor beleidswijziging

Recalcico Beheer stelt dat het beleid bij PB Holding gewijzigd moet worden om kosten te besparen. Een van de voorgestelde wijzigingen is het versneld beëindigen van de beursnotering van PB Holding. Door de beursnotering te beëindigen, kunnen kosten die gepaard gaan met een beursnotering worden bespaard.

Impact van beleidswijziging

Als het beleid bij PB Holding daadwerkelijk wordt gewijzigd en de beursnotering wordt beëindigd, kan dit verschillende gevolgen hebben. Enerzijds kan het leiden tot lagere kosten voor PB Holding, wat de winstgevendheid van het bedrijf ten goede kan komen. Anderzijds kan het ook gevolgen hebben voor de liquiditeit van de aandelen van PB Holding, aangezien beleggers mogelijk minder interesse hebben in niet-beursgenoteerde aandelen.

Reactie van PB Holding

PB Holding heeft nog niet gereageerd op het voorstel van Recalcico Beheer. Het is afwachten hoe het bestuur van PB Holding zal reageren op het verzoek om het beleid te wijzigen en de beursnotering te beëindigen. Het is mogelijk dat PB Holding het voorstel zal afwijzen of dat er onderhandelingen zullen plaatsvinden tussen de twee partijen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*