Analyse van de AEX

In deze TA update bekijk ik eerst de stand van de AEX. De Amsterdamse beursindex heeft de afgelopen week een sterke stijging laten zien en lijkt op weg naar nieuwe hoogtepunten. De technische plaatjes laten zien dat er nog ruimte is voor verdere groei, met steun op de niveaus rond de 750 punten. Beleggers kunnen dus optimistisch blijven over de Nederlandse markt.

Besi in de schijnwerpers

Na de analyse van de AEX komt ook Besi aan bod. Het Nederlandse technologiebedrijf heeft de afgelopen tijd een sterke prestatie geleverd en lijkt klaar te zijn voor verdere groei. De technische indicatoren wijzen op een positieve trend, met weerstand op de niveaus rond de 50 euro. Beleggers kunnen dus overwegen om hun positie in Besi uit te breiden.

Kansen in de VS met Uber en General Motors

Naast de Europese markten werpen we ook een blik op de Amerikaanse markt. Daar zien we kansen bij zowel Uber als General Motors. Uber heeft de afgelopen tijd een sterke groei laten zien en lijkt klaar te zijn voor verdere stijgingen. General Motors profiteert van de toenemende vraag naar elektrische voertuigen en heeft een solide technisch plaatje. Beleggers kunnen dus overwegen om hun positie in deze Amerikaanse bedrijven te versterken.

Zilver als alternatieve investering

Tot slot komt ook zilver nog even voorbij in deze update. Het edelmetaal heeft de afgelopen tijd een sterke prestatie geleverd en lijkt klaar te zijn voor verdere stijgingen. Beleggers kunnen zilver overwegen als alternatieve investering, gezien de toenemende volatiliteit op de markten. Met steun op de niveaus rond de 25 dollar lijkt zilver een interessante keuze voor beleggers die op zoek zijn naar diversificatie in hun portefeuille.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*