Beursexperts optimistischer voor juli

Het pessimisme onder beursexperts is voor juli flink verdampt en zij tippen Ahold Delhaize en ASML als hun favorieten. Dit concludeerde analist Corné van Zeijl van Cardano maandag.

Redenen voor het optimisme

Volgens van Zeijl zijn er verschillende redenen voor het optimisme onder beursexperts. Zo is er een positieve stemming op de markten door de versoepeling van coronamaatregelen en het aantrekken van economische groei. Daarnaast spelen bedrijfsspecifieke factoren een rol, zoals sterke kwartaalcijfers en groeipotentieel bij Ahold Delhaize en ASML.

Ahold Delhaize en ASML als favorieten

Ahold Delhaize en ASML worden door beursexperts getipt als favoriete aandelen voor juli. Ahold Delhaize profiteert van de groeiende vraag naar online boodschappen en heeft een sterke marktpositie. ASML, als toonaangevend bedrijf in de chipindustrie, profiteert van de wereldwijde vraag naar chips en technologische ontwikkelingen.

Andere interessante beleggingsmogelijkheden

Naast Ahold Delhaize en ASML zijn er ook andere interessante beleggingsmogelijkheden volgens beursexperts. Zo worden bedrijven in de techsector en duurzame energie vaak genoemd als kansrijke investeringen. Het is daarom belangrijk voor beleggers om goed onderzoek te doen en te diversifiëren in hun portefeuille om risico's te spreiden.

Conclusie

Het optimisme onder beursexperts voor juli is duidelijk zichtbaar, met Ahold Delhaize en ASML als favorieten. Beleggers kunnen profiteren van de positieve marktomstandigheden door goed te kijken naar bedrijfsspecifieke factoren en trends in de markt. Het blijft echter belangrijk om risico's te spreiden en goed onderzoek te doen voordat er wordt geïnvesteerd.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*