Cijfers Brunel en Galapagos

De futures duiden op een vlakke opening na de rally van donderdag

De futures op de Amerikaanse beurs wijzen op een vlakke opening na de sterke rally van donderdag. Beleggers wachten op nieuwe impulsen en houden de ontwikkelingen rondom de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China nauwlettend in de gaten.

Vandaag zullen Brunel en Galapagos hun kwartaalcijfers presenteren. Beleggers zijn benieuwd naar de resultaten en de vooruitzichten van deze Nederlandse bedrijven. Brunel is actief in de uitzendbranche en Galapagos richt zich op de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Rivian, bitcoin en nog één keer Nvidia

Naast de cijfers van Brunel en Galapagos zijn er nog een aantal andere interessante ontwikkelingen in de markt. Zo heeft elektrische autofabrikant Rivian aangekondigd dat het een nieuwe fabriek zal openen in de Verenigde Staten. De koers van bitcoin blijft volatiel en beleggers zijn gespannen over de recente koersbewegingen. Tot slot zal chipfabrikant Nvidia opnieuw in de schijnwerpers staan, nadat het bedrijf eerder deze week sterke resultaten rapporteerde.

Het belooft een enerverende dag te worden op de beurs, met verschillende ontwikkelingen die de koersen kunnen beïnvloeden. Beleggers doen er goed aan om de markt nauwlettend in de gaten te houden en zich voor te bereiden op mogelijke volatiliteit.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*