Corbion voltooit de bouw van een melkzuurfaciliteit in Thailand

Corbion, een toonaangevende producent van biologische ingrediënten en biochemicaliën, heeft aangekondigd dat de bouw van hun nieuwe melkzuurfaciliteit in Thailand succesvol is afgerond. Het bedrijf maakte dit nieuws bekend op donderdag, en dit markeert een belangrijke mijlpaal voor Corbion in hun voortdurende streven naar wereldwijde uitbreiding en innovatie.

Groeiende vraag naar melkzuur in Azië

De beslissing om een melkzuurfaciliteit in Thailand te bouwen, is gebaseerd op de groeiende vraag naar melkzuur in Azië. Melkzuur wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder voedsel, farmaceutica, persoonlijke verzorging en bioplastics. Met de toenemende bewustwording van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, neemt de vraag naar biologische en duurzame ingrediënten toe, en melkzuur is een veelzijdige en essentiële component in deze ontwikkelingen.

Voordelen van de nieuwe faciliteit

De nieuwe melkzuurfaciliteit in Thailand biedt Corbion verschillende voordelen. Ten eerste zal het bedrijf nu in staat zijn om hun klanten in Azië beter te bedienen door lokale productie en een kortere supply chain. Dit resulteert in een snellere levering en een verbeterde reactietijd op de marktvraag.

Daarnaast zal de nieuwe faciliteit ook de capaciteit van Corbion vergroten. Met geavanceerde productietechnologieën en een grotere productiecapaciteit kan het bedrijf inspelen op de groeiende vraag naar melkzuur en andere biologische ingrediënten in de regio. Dit stelt Corbion in staat om hun marktaandeel te vergroten en een concurrentievoordeel te behalen.

Duurzaamheid en milieu-overwegingen

Corbion heeft altijd duurzaamheid en milieu-overwegingen hoog in het vaandel gehad. De nieuwe melkzuurfaciliteit in Thailand zal voldoen aan de strengste internationale normen voor duurzaamheid en milieubescherming. Het bedrijf zal gebruikmaken van geavanceerde technologieën en processen om de impact op het milieu te minimaliseren en efficiënt gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen.

Corbion's wereldwijde expansie en toekomstige plannen

De voltooiing van de melkzuurfaciliteit in Thailand is een belangrijke mijlpaal in de wereldwijde expansie van Corbion. Het bedrijf heeft al een sterke aanwezigheid in Europa en Noord-Amerika en wil nu hun positie versterken in de opkomende markten van Azië. Door te investeren in nieuwe faciliteiten en technologieën kan Corbion voldoen aan de groeiende vraag naar biologische ingrediënten en biochemicaliën en zichzelf positioneren als een toonaangevende speler in de industrie.

Met het voltooien van de bouw van de melkzuurfaciliteit in Thailand zet Corbion een belangrijke stap in hun langetermijnplannen. Het bedrijf is vastbesloten om voortdurend te innoveren, duurzaamheid te bevorderen en te voldoen aan de behoeften van hun klanten wereldwijd. Corbion blijft zich richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt en het bevorderen van duurzame ontwikkeling in de industrie.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*