ECB en Fed lopen gelijk

IMCD, een toonaangevend bedrijf op het gebied van specialty chemicals, heeft onlangs de AEX-dagprijs gewonnen. De AEX-dagprijs wordt toegekend aan het bedrijf dat de beste prestatie heeft geleverd op de Amsterdamse aandelenbeurs. IMCD zag zijn aandelen stijgen dankzij sterke kwartaalcijfers en positieve vooruitzichten voor de toekomst.

De Europese Centrale Bank (ECB) en de Federal Reserve (Fed) in de Verenigde Staten lopen momenteel gelijk wat betreft het monetaire beleid. Beide centrale banken hebben aangekondigd dat ze hun stimuleringsmaatregelen zullen voortzetten om de economie te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Dit heeft geleid tot een positieve stemming op de financiële markten en heeft bijgedragen aan de stijging van de aandelenkoersen.

Ebusco stijgt weer eens

Ebusco, een Nederlandse fabrikant van elektrische bussen, heeft opnieuw een stijging van zijn aandelenkoers meegemaakt. Het bedrijf profiteert van de groeiende vraag naar duurzaam vervoer en heeft recentelijk nieuwe orders binnengehaald van verschillende vervoersmaatschappijen. De stijging van Ebusco's aandelenkoers weerspiegelt het vertrouwen van beleggers in de toekomst van elektrisch vervoer en de positie van het bedrijf in deze markt.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*