Economische groeicijfers bekendgemaakt

Op maandag 24 juni 2024 worden de nieuwste economische groeicijfers van Nederland bekendgemaakt. Deze cijfers geven inzicht in de ontwikkeling van de economie en kunnen invloed hebben op de beurskoersen en de waarde van de euro. Het is belangrijk om deze cijfers goed in de gaten te houden voor beleggers en economen.

Rentebesluit van de Europese Centrale Bank

Op woensdag 26 juni 2024 komt de Europese Centrale Bank bijeen om het rentebesluit voor de eurozone bekend te maken. Dit rentebesluit kan van invloed zijn op de rentestanden in Nederland en de rest van Europa. Beleggers en economen zullen dan ook scherp letten op de uitkomst van deze bijeenkomst.

Handelscijfers gepubliceerd

Op donderdag 27 juni 2024 worden de nieuwste handelscijfers van Nederland gepubliceerd. Deze cijfers geven inzicht in de import en export van goederen en diensten en kunnen een indicatie geven van de economische gezondheid van het land. Beleggers zullen deze cijfers analyseren om te bepalen hoe dit van invloed kan zijn op de beurskoersen.

Het is belangrijk voor beleggers en economen om deze financiële agenda goed in de gaten te houden en de ontwikkelingen op de financiële markten nauwlettend te volgen. De uitkomst van deze gebeurtenissen kan namelijk grote impact hebben op de economie en beurskoersen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*