Feestdag zorgt voor gesloten Wall Street

De Amerikaanse beurzen gaan dinsdag een lichtgroene opening tegemoet, na een lang Memorial Day weekend in de Verenigde Staten, waardoor Wall Street maandag gesloten bleef. De futures op de S&P 500 stegen in aanloop naar de openingsbel in New York 0,2 procent en die op de Nasdaq 0,3 procent.

Positieve verwachtingen na lang weekend

Beleggers zijn positief gestemd na het lange weekend en hebben hoge verwachtingen voor de handelsdag. De lichte stijging in de futures duidt op een mogelijke positieve start van de handelsdag op Wall Street.

Invloed van Memorial Day weekend op de beurzen

Memorial Day is een belangrijke feestdag in de Verenigde Staten, waarop wordt stilgestaan bij de Amerikaanse militairen die hun leven hebben gegeven voor het land. De beurzen zijn dan gesloten, wat vaak zorgt voor een rustige handelsdag op Wall Street.

Economische ontwikkelingen in de VS

Na het lange weekend zullen beleggers ook kijken naar de laatste economische ontwikkelingen in de Verenigde Staten. De werkgelegenheidscijfers en de stand van de economie kunnen invloed hebben op de handel op Wall Street vandaag.

Verwachtingen voor de handelsdag

De verwachtingen voor de handelsdag zijn positief, mede door de lichte stijging in de futures. Beleggers zullen nauwlettend de ontwikkelingen op de beurs volgen en anticiperen op eventuele koerswijzigingen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*