Financiële doelstellingen ING verhoogd

ING heeft aangekondigd dat het zijn financiële doelstellingen heeft verhoogd voor de komende jaren. De bank richt zich nu op een inkomensgroei van 4 tot 5 procent en een rendement op het eigen vermogen van 14 procent. Dit nieuws werd bekendgemaakt voorafgaand aan een beleggersdag die later op de dag in Londen zal plaatsvinden.

Reden voor verhoging doelstellingen

De reden achter de verhoging van de financiële doelstellingen van ING is het streven naar groei en het versterken van de positie van de bank in de markt. ING heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in digitalisering en innovatie om zo beter in te spelen op de behoeften van klanten en de concurrentie voor te blijven.

Focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast financiële groei legt ING ook steeds meer de nadruk op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bank heeft zich gecommitteerd aan het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en streeft ernaar om een positieve impact te hebben op mens, planeet en welvaart.

Toekomstplannen en strategie van ING

Om de gestelde doelen te behalen, zal ING blijven investeren in digitalisering, innovatie en duurzaamheid. De bank zal zich ook blijven richten op het verbeteren van de klantbeleving en het versterken van de samenwerking met partners en stakeholders. ING is vastbesloten om een toonaangevende speler te blijven in de financiële sector en om waarde te creëren voor al haar belanghebbenden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*