Focus op digitale dienstverlening

Aegon versnelt transformatie naar digitaal platform in het Verenigd Koninkrijk

Aegon heeft aangekondigd dat het zijn transformatie in het Verenigd Koninkrijk wil versnellen naar een leidend digitaal spaar- en pensioenplatform. De verzekeraar meldde dit dinsdag voorbeurs, in aanloop naar een webinar die het bedrijf vandaag in Londen organiseert.

Het streven van Aegon is om zich meer te richten op digitale dienstverlening om zo beter in te kunnen spelen op de behoeften van klanten in het Verenigd Koninkrijk. Door de verschuiving naar online platformen wil Aegon een meer efficiënte en klantgerichte aanpak hanteren.

Investeringen in technologie en innovatie

Om de transformatie naar een digitaal spaar- en pensioenplatform te realiseren, zal Aegon investeren in technologie en innovatie. Door te blijven innoveren wil het bedrijf zijn positie in de markt versterken en groeikansen benutten.

Samenwerkingen en partnerships

Aegon zal ook samenwerkingen aangaan en partnerships sluiten om zijn digitale platform verder te ontwikkelen en uit te breiden. Door de krachten te bundelen met andere partijen kan Aegon sneller en effectiever inspelen op de veranderende behoeften van klanten.

Al met al zet Aegon vol in op de digitale transformatie in het Verenigd Koninkrijk, met als doel om een toonaangevend digitaal spaar- en pensioenplatform te worden en zo de concurrentie voor te blijven.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*