IMCD breidt activiteiten uit met overname van ResChem Technologies en ResChem Trust in Australië en Nieuw-Zeeland

IMCD, een toonaangevende distributeur van speciaalchemie, heeft aangekondigd dat het de activiteiten van ResChem Technologies en ResChem Trust in Australië en Nieuw-Zeeland zal overnemen. Deze overname zal IMCD helpen om zijn aanwezigheid in de regio verder te versterken en haar klanten een bredere selectie van hoogwaardige chemische producten en oplossingen aan te bieden.

Uitbreiding van het productaanbod en marktbereik

Met de overname van ResChem Technologies en ResChem Trust zal IMCD zijn productaanbod aanzienlijk uitbreiden. ResChem Technologies is gespecialiseerd in de distributie van chemische producten voor verschillende industrieën, waaronder de bouw, coatings, kunststoffen en landbouwsector. ResChem Trust is een onafhankelijke distributeur van hoogwaardige additieven en grondstoffen voor de farmaceutische en persoonlijke verzorgingsindustrie.

Door de toevoeging van deze gespecialiseerde bedrijven aan haar portfolio, kan IMCD haar klanten een breder scala aan producten en oplossingen bieden. Dit stelt IMCD in staat om beter in te spelen op de behoeften van haar klanten en haar positie als toonaangevende distributeur van speciaalchemie in Australië en Nieuw-Zeeland te versterken.

Versterken van de regionale aanwezigheid

IMCD heeft al een sterke aanwezigheid in Australië en Nieuw-Zeeland, maar de overname van ResChem Technologies en ResChem Trust zal haar marktbereik verder vergroten. Met een uitgebreid netwerk van klanten en leveranciers in de regio kan IMCD nu nog beter voldoen aan de vraag naar hoogwaardige chemische producten en oplossingen.

Deze strategische overname zal IMCD in staat stellen om haar klanten in Australië en Nieuw-Zeeland beter van dienst te zijn en hen toegang te bieden tot een breder scala aan producten en expertise. IMCD zal ook kunnen profiteren van de lokale kennis en ervaring van ResChem Technologies en ResChem Trust, waardoor ze hun positie als belangrijke speler in de speciaalchemie-industrie in de regio kunnen versterken.

Toewijding aan groei en klantenservice

De overname van ResChem Technologies en ResChem Trust toont de toewijding van IMCD aan groei en klantenservice. Door haar aanwezigheid in Australië en Nieuw-Zeeland verder uit te breiden, laat IMCD zien dat ze zich inzet om haar klanten de best mogelijke producten en oplossingen te bieden.

IMCD zal blijven investeren in het uitbreiden van haar activiteiten en het versterken van haar positie in de speciaalchemie-industrie. Met haar uitgebreide netwerk van leveranciers en klanten kan IMCD haar klanten een gevarieerd productaanbod en deskundig advies bieden, waardoor ze kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de markt.

Conclusie

Met de overname van ResChem Technologies en ResChem Trust zet IMCD een belangrijke stap in het versterken van haar aanwezigheid in Australië en Nieuw-Zeeland. Deze strategische overname stelt IMCD in staat om haar klanten een breder scala aan hoogwaardige chemische producten en oplossingen te bieden, terwijl ze haar positie als toonaangevende distributeur van speciaalchemie in de regio versterkt. IMCD blijft zich inzetten voor groei en klantenservice, en zal blijven investeren in het uitbreiden van haar activiteiten om aan de veranderende behoeften van haar klanten te voldoen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*