Impact van Bovaer op DSM-Firmenich

De uitrol van Bovaer zal voor DSM-Firmenich resulteren in een jaarlijkse volumegroei van circa 1 procent tot 2023. Dit verwachten analisten van Jefferies in een rapport.

Bovaer is een innovatief product dat door DSM en Firmenich gezamenlijk is ontwikkeld om de uitstoot van methaan bij herkauwers te verminderen. Methaan is een krachtig broeikasgas dat bijdraagt aan klimaatverandering. Door het toevoegen van Bovaer aan het voer van koeien en andere herkauwers, kan de methaanuitstoot aanzienlijk worden verminderd.

Voordelen van Bovaer

Naast het verminderen van de uitstoot van methaan, heeft Bovaer ook andere voordelen voor veehouders en de voedingsindustrie. Het kan de efficiëntie van de spijsvertering van herkauwers verbeteren, wat resulteert in een betere voerconversie en gezondere dieren. Dit kan leiden tot lagere kosten voor veehouders en een hogere kwaliteit van vlees en zuivelproducten voor consumenten.

Prognose van Jefferies

Analisten van Jefferies hebben voorspeld dat de uitrol van Bovaer zal leiden tot een jaarlijkse volumegroei van ongeveer 1 procent voor DSM-Firmenich tot 2023. Dit komt doordat steeds meer veehouders en voedingsproducenten de voordelen van Bovaer erkennen en het product in hun bedrijfsvoering integreren.

Al met al lijkt de toekomst rooskleurig voor DSM-Firmenich en de verdere ontwikkeling en uitrol van Bovaer. Met de toenemende aandacht voor duurzaamheid en klimaatverandering, is er een groeiende vraag naar innovatieve oplossingen zoals Bovaer die de impact van de veehouderij op het milieu kunnen verminderen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*