Jerome Powell's toespraak

Europese beurzen in afwachting van Powell's toespraak en banenrapport

Europese beurzen worden woensdag een iets hogere opening verwacht, met investeerders in afwachting van belangrijke gebeurtenissen later op de dag. Voorzitter Jerome Powell van de Federal Reserve zal vandaag het Huis van Afgevaardigden toespreken, waarbij analisten en handelaren op zoek zijn naar aanwijzingen over het monetaire beleid van de centrale bank. Daarnaast zal het banenrapport van ADP worden gepubliceerd, welke als een voorbode wordt gezien voor het officiële arbeidsmarktverslag dat vrijdagmiddag zal worden vrijgegeven.

Investeerders zullen vooral uitkijken naar wat Jerome Powell te zeggen heeft tijdens zijn toespraak voor het Huis van Afgevaardigden. Powell kan hints geven over het toekomstige beleid van de Federal Reserve, met name met betrekking tot renteverhogingen en het mogelijke afbouwen van stimuleringsmaatregelen.

Banenrapport van ADP

Het banenrapport van ADP geeft een eerste indicatie van de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten en wordt nauwlettend gevolgd door beleggers. Een beter dan verwacht rapport kan leiden tot optimisme op de markten, terwijl tegenvallende cijfers juist zorgen voor bezorgdheid over de economische groei.

Kortom, woensdag belooft een spannende dag te worden op de Europese beurzen, met belangrijke gebeurtenissen die de richting van de markten kunnen bepalen. Handelaren zullen de ontwikkelingen rondom Jerome Powell's toespraak en het banenrapport van ADP nauwlettend in de gaten houden en hun posities dienovereenkomstig aanpassen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*