JPMorgan Research verhoogt koersdoel voor Just Eat Takeaway

JPMorgan Research heeft onlangs het koersdoel voor Just Eat Takeaway verhoogd in aanloop naar de cijferrapportage op 17 januari. Het koersdoel is nu vastgesteld op 14,94 Britse pond, een stijging ten opzichte van het vorige koersdoel van 14,37 Britse pond. Ondanks de verhoging heeft JPMorgan Research het advies om neutraal te blijven gehandhaafd. Dit betekent dat ze verwachten dat de koers van het aandeel niet significant zal veranderen in de nabije toekomst.

Tijdshorizon van twee jaar

Het nieuwe koersdoel van Just Eat Takeaway heeft een tijdshorizon van twee jaar. Dit betekent dat JPMorgan Research verwacht dat de aandelenkoers van het bedrijf binnen deze periode het koersdoel zal bereiken. Het koersdoel is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de prestaties van het bedrijf, de marktomstandigheden en de algemene economische vooruitzichten.

Just Eat Takeaway in de markt van maaltijdbezorging

Just Eat Takeaway is een van de grootste spelers in de markt van maaltijdbezorging. Het bedrijf is actief in verschillende landen en heeft een sterke positie opgebouwd door middel van overnames en samenwerkingen. Met behulp van hun online platform kunnen consumenten maaltijden bestellen bij restaurants en deze laten bezorgen aan huis. De markt voor maaltijdbezorging is de afgelopen jaren sterk gegroeid, mede door de opkomst van online bestelplatforms.

Marktverwachtingen en concurrentie

JPMorgan Research houdt rekening met de marktverwachtingen en de concurrentie in hun koersdoel voor Just Eat Takeaway. De markt voor maaltijdbezorging blijft groeien en er is nog steeds ruimte voor verdere expansie. Echter, er is ook sprake van toenemende concurrentie van andere spelers in de markt, zoals Uber Eats en Deliveroo. Dit kan invloed hebben op de groeivooruitzichten van Just Eat Takeaway.

Toekomstige groeimogelijkheden

Naast de huidige marktverwachtingen en concurrentie, zijn er ook verschillende toekomstige groeimogelijkheden voor Just Eat Takeaway. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om nieuwe markten te betreden en zijn diensten verder uit te breiden. Daarnaast kunnen ze ook profiteren van technologische ontwikkelingen, zoals de opkomst van bezorgdrones en zelfrijdende voertuigen. Deze ontwikkelingen kunnen de efficiëntie en snelheid van de bezorging verbeteren, wat een positieve invloed kan hebben op het bedrijf.

Conclusie

Met het verhoogde koersdoel van JPMorgan Research lijkt Just Eat Takeaway een positieve toekomst tegemoet te gaan. Ondanks de toenemende concurrentie en de uitdagingen in de markt, heeft het bedrijf nog steeds groeimogelijkheden en een sterke positie. Het is belangrijk om de prestaties van Just Eat Takeaway en de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden om te bepalen of het koersdoel binnen de gestelde tijdshorizon behaald zal worden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*