Kwartaalcijfers van ASR, NN, Fugro, AF-KLM, SBM en CM.com

Futures duiden op fractioneel hogere opening op hectisch beursdagje

De futures op de Europese beurzen wijzen op een licht hogere opening op woensdag, na een gemengde handelssessie in Azië. Beleggers zullen vandaag aandacht besteden aan de kwartaalcijfers van onder meer ASR, NN, Fugro, AF-KLM, SBM en CM.com. Daarnaast zal de inflatie in de Verenigde Staten in de gaten worden gehouden.

ASR, NN, Fugro, AF-KLM, SBM en CM.com zullen vandaag hun kwartaalcijfers presenteren. Beleggers zullen met interesse kijken naar de resultaten van deze bedrijven en hoe zij hebben gepresteerd in het afgelopen kwartaal. De cijfers kunnen invloed hebben op de koersen van de desbetreffende aandelen en de bredere markt.

Inflatiecijfers in de Verenigde Staten

Daarnaast zullen beleggers ook de inflatiecijfers in de Verenigde Staten in de gaten houden. De inflatie is een belangrijke economische indicator en kan invloed hebben op het monetaire beleid van de Federal Reserve. Een hogere inflatie kan leiden tot renteverhogingen, wat weer gevolgen kan hebben voor de markten.

UMG en AMC bedanken Taylor Swift

Universal Music Group (UMG) en AMC Theatres hebben Taylor Swift bedankt voor haar steun aan de muziek- en filmindustrie. Swift heeft recentelijk haar album "Red (Taylor's Version)" uitgebracht en heeft daarmee bijgedragen aan de groei van de industrie. UMG en AMC zijn blij met de positieve impact die Swift heeft gehad en kijken uit naar verdere samenwerkingen in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*