Lastig kwartaal voor Kendrion

Kendrion heeft een lastig kwartaal achter de rug, waarin het concern te maken kreeg met verschillende uitdagingen. Zo had Kendrion te maken met een afname in orders vanuit bepaalde markten en ook de wereldwijde supply chain-problemen hadden impact op de resultaten. Ondanks deze moeilijkheden wist Kendrion de omzet in 2023 op peil te houden, wat positief nieuws is voor het bedrijf.

Geloof in haalbaarheid doelen op middellange termijn

Ondanks de tegenvallende resultaten in het afgelopen kwartaal, blijft Kendrion geloven in de haalbaarheid van de doelen op middellange termijn. CEO Joep van Beurden benadrukte dat het bedrijf blijft investeren in innovatie en technologie om zo competitief te blijven in de markt. Ook de focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft hoog op de agenda staan bij Kendrion.

Toekomstplannen Kendrion

Kendrion heeft ambitieuze toekomstplannen, waarbij het bedrijf streeft naar verdere groei en uitbreiding van haar marktpositie. Het bedrijf zet in op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om zo aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen. Daarnaast richt Kendrion zich op het versterken van haar internationale aanwezigheid en het vergroten van haar omzet in opkomende markten.

Al met al kijkt Kendrion positief naar de toekomst en blijft het bedrijf zich inzetten om haar doelen te behalen en haar positie in de markt te versterken. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en groei hoopt Kendrion succesvol te blijven in de dynamische marktomgeving waarin het opereert.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*