Nolet versterkt positie in Lucas Bols

Nolet vergroot belang in Lucas Bols

Nolet heeft na het verstrijken van de na-aanmeldingsperiode 75,8 procent van de aandelen Lucas Bols in handen. Dit meldden beide bedrijven woensdag nabeurs.

Nolet, bekend van onder andere Ketel One Vodka, heeft zijn belang in Lucas Bols weten te vergroten tot 75,8 procent. Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie in de markt voor gedistilleerde dranken. Lucas Bols, opgericht in 1575, is een van de oudste distilleerderijen ter wereld en staat bekend om merken als Bols en Damrak Gin.

Strategische samenwerking tussen Nolet en Lucas Bols

Met het vergrote belang van Nolet in Lucas Bols lijkt er een steeds hechtere samenwerking te ontstaan tussen de twee bedrijven. Nolet brengt zijn expertise op het gebied van premium gedistilleerde dranken in, terwijl Lucas Bols kan profiteren van de wereldwijde distributienetwerken van Nolet. Dit biedt kansen voor verdere groei en uitbreiding van beide merken op internationaal niveau.

Toekomstplannen voor Nolet en Lucas Bols

Beide bedrijven zijn optimistisch over de toekomst en hebben plannen om hun samenwerking verder te versterken. Door gezamenlijk te investeren in innovatie, marketing en distributie, streven Nolet en Lucas Bols ernaar om hun positie in de markt te versterken en hun merken nog prominenter te maken bij consumenten wereldwijd. Met Nolet als grootaandeelhouder van Lucas Bols lijkt de toekomst voor beide bedrijven veelbelovend.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*