Notulen Federal Reserve

De euro noteerde dinsdag rond de 1,0770 dollar in een afwachtende markt, die als eerstvolgende richtpunt de notulen van de Federal Reserve heeft.

Beleggers kijken reikhalzend uit naar de notulen van de Federal Reserve, die later deze week zullen worden vrijgegeven. Deze notulen zullen meer inzicht geven in het monetaire beleid van de Fed en eventuele toekomstige renteverhogingen. De markt zal nauwlettend in de gaten houden of er aanwijzingen zijn voor verdere stimuleringsmaatregelen of juist een verstrakking van het beleid.

Invloed op de Euro

De euro blijft vooralsnog stabiel ten opzichte van de dollar, maar kan reageren op eventuele verrassingen in de notulen van de Fed. Een dovish toon van de centrale bank kan de dollar verzwakken en de euro versterken, terwijl een hawkish geluid juist het tegenovergestelde effect kan hebben.

Andere Factoren

Naast de notulen van de Fed zijn er ook andere factoren die de koers van de euro kunnen beïnvloeden. De voortgang van de Brexit-onderhandelingen, geopolitieke spanningen en economische cijfers kunnen allemaal invloed hebben op de wisselkoers. Beleggers zullen deze ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen.

Al met al blijft de euro voorlopig rond de 1,0770 dollar hangen, maar de komende dagen kunnen de ontwikkelingen op de markt voor de nodige volatiliteit zorgen. Het is dan ook belangrijk om alert te blijven en de verschillende factoren die de koers van de euro beïnvloeden goed in de gaten te houden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*