Over Avantium

Avantium is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hernieuwbare en circulaire polymeermaterialen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van duurzame alternatieven voor traditionele plastic materialen, met als doel bij te dragen aan een schonere en groenere wereld.

Benoeming Marco Jansen

Op donderdag nabeurs heeft Avantium aangekondigd dat Marco Jansen is benoemd tot Chief Commercial Officer. In deze nieuwe rol zal Jansen verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid van het bedrijf en het verder uitbouwen van de marktpositie van Avantium.

Ervaring en expertise

Marco Jansen brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar Avantium. Voorheen heeft hij leidinggevende functies bekleed bij verschillende bedrijven in de chemische en duurzame sector. Zijn kennis van de markt en zijn strategisch inzicht zullen van onschatbare waarde zijn voor Avantium in het realiseren van hun doelstellingen.

Toekomstplannen Avantium

Met de benoeming van Marco Jansen als Chief Commercial Officer zet Avantium een belangrijke stap in het verder versterken van hun positie als marktleider op het gebied van hernieuwbare en circulaire polymeermaterialen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid, met als doel om bij te dragen aan een circulaire economie en een schonere planeet.

Door de benoeming van Marco Jansen als Chief Commercial Officer laat Avantium zien dat zij serieus werk maken van hun ambities en plannen voor de toekomst. Met Jansen aan boord heeft het bedrijf een ervaren en gedreven leider in huis die hen zal helpen om hun doelen te bereiken en de wereld een stukje duurzamer te maken.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*