Over Damla Hendriks

Damla Hendriks heeft een uitgebreide carrière achter de rug in de financiële sector. Ze heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote banken en heeft diverse leidinggevende functies bekleed. Haar expertise ligt met name op het gebied van risicomanagement en strategieontwikkeling.

Belang van haar benoeming

De benoeming van Damla Hendriks als lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen is een belangrijke stap voor de bank. Met haar kennis en ervaring zal zij een waardevolle toevoeging zijn aan het bestuursteam. Haar benoeming onderstreept het streven van de bank naar diversiteit en inclusie in de top van de organisatie.

Reactie van Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen is verheugd met de voorgenomen benoeming van Damla Hendriks. De bank ziet in haar een sterke leider met een heldere visie op de toekomst van de financiële sector. Het bestuur van Van Lanschot Kempen kijkt uit naar de samenwerking met Hendriks en is ervan overtuigd dat zij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de bank.

Datum van benoeming

Damla Hendriks zal naar verwachting per 1 juni 2024 officieel benoemd worden tot lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen. Tot die tijd zal zij zich voorbereiden op haar nieuwe rol en kennismaken met de organisatie en haar stakeholders. De bank zal in de komende maanden meer informatie naar buiten brengen over de exacte invulling van haar functie en verantwoordelijkheden binnen het bestuur.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*