Over de obligaties van Azerion

Azerion, een toonaangevende Europese digitale entertainmentonderneming, heeft met succes 50 miljoen euro aan senior gedekte obligaties met variabele rente geplaatst bij gekwalificeerde institutionele beleggers. Dit nieuws werd woensdag bekendgemaakt door het bedrijf.

De obligaties hebben een looptijd van vijf jaar en zullen worden gebruikt om de groei van Azerion te ondersteunen, waaronder investeringen in nieuwe technologieën en overnames. De obligaties worden gedekt door een portefeuille van digitale advertentie- en gamingactiva van Azerion.

Waarom heeft Azerion gekozen voor obligaties met variabele rente?

Azerion heeft ervoor gekozen om obligaties met variabele rente uit te geven vanwege de flexibiliteit die dit biedt. Met variabele rente kan het bedrijf profiteren van eventuele dalingen in de rentevoeten, wat gunstig kan zijn voor de financiële positie van Azerion op de lange termijn.

Reactie van Azerion op de succesvolle plaatsing van de obligaties

Azerion is verheugd over de succesvolle plaatsing van de obligaties en ziet dit als een teken van vertrouwen van de markt in de groeistrategie van het bedrijf. De opbrengsten van de obligaties zullen worden gebruikt om de positie van Azerion in de digitale entertainmentsector verder te versterken en om nieuwe kansen te benutten.

Al met al is de plaatsing van de senior gedekte obligaties met variabele rente een belangrijke mijlpaal voor Azerion en zal het bedrijf helpen om zijn groeiplannen te realiseren in de snel evoluerende digitale entertainmentmarkt.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*