Over Ecorus

Fastned heeft een tweede samenwerking aangekondigd voor de levering van zonnestroom aan haar oplaadstations in Nederland. Dit keer is de partner het toekomstige zonnepark Ecorus in Den Helder. Het contract is een stap voorwaarts in de inspanningen van Fastned om haar oplaadstations te voorzien van duurzame energie.

Ecorus is een toonaangevende ontwikkelaar van zonneparken in Nederland. Het bedrijf focust zich op het realiseren van grootschalige zonne-energieprojecten en draagt zo bij aan de transitie naar duurzame energie. Het zonnepark in Den Helder zal naar verwachting een aanzienlijke hoeveelheid zonnestroom produceren, die Fastned zal gebruiken om haar oplaadstations van groene energie te voorzien.

Duurzame energie voor oplaadstations

Fastned is een pionier op het gebied van snelladen voor elektrische voertuigen in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf streeft ernaar om haar oplaadstations volledig te laten draaien op duurzame energiebronnen. Door samen te werken met partners zoals Ecorus, kan Fastned haar duurzaamheidsdoelstellingen verder verwezenlijken en bijdragen aan een schonere toekomst.

Met het sluiten van dit contract zet Fastned een belangrijke stap in de richting van haar doel om haar oplaadnetwerk te verduurzamen. Door gebruik te maken van zonnestroom van partners zoals Ecorus, kan Fastned haar impact op het milieu verminderen en haar klanten een groen alternatief bieden voor het opladen van hun elektrische voertuigen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*