Over Fisher Investments

Advent International en staatsinvesteringsfonds van Abu Dhabi nemen minderheidsbelang in Fisher Investments

Advent International, een wereldwijd private equity bedrijf, en een dochterbedrijf van het staatsinvesteringsfonds van Abu Dhabi hebben aangekondigd dat zij een minderheidsbelang hebben genomen in Fisher Investments. Dit nieuws werd zondagavond bekendgemaakt door Fisher Investments, een vermogensbeheerder die zich richt op institutionele beleggers en vermogende particulieren.

Fisher Investments is opgericht in 1979 door Ken Fisher, een gerenommeerde belegger en auteur van diverse financiële boeken. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Camas, Washington en heeft vestigingen over de hele wereld. Fisher Investments beheert meer dan $100 miljard aan vermogen voor klanten over de hele wereld en heeft een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende vermogensbeheerders in de industrie.

Reden voor de investering

De investering van Advent International en het staatsinvesteringsfonds van Abu Dhabi in Fisher Investments komt op een moment dat het bedrijf zijn wereldwijde groei wil versnellen en zijn dienstenaanbod wil uitbreiden. Met de financiële steun en strategische expertise van de nieuwe investeerders hoopt Fisher Investments zijn marktpositie te versterken en nieuwe kansen te benutten in de steeds veranderende wereld van vermogensbeheer.

Reactie van Fisher Investments

In een verklaring over de investering zei Ken Fisher, de oprichter en voorzitter van Fisher Investments, dat hij verheugd was om Advent International en het staatsinvesteringsfonds van Abu Dhabi als partners te verwelkomen. Hij gelooft dat de nieuwe investeerders de groeiplannen van het bedrijf zullen ondersteunen en bijdragen aan het succes op lange termijn.

De details van de transactie en het exacte percentage van het minderheidsbelang zijn niet bekendgemaakt. Fisher Investments en de nieuwe investeerders kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een succesvolle toekomst voor het bedrijf.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*