Overname van Belgische beleggingsadviseur Accuro door Van Lanschot Kempen

Op donderdag heeft Van Lanschot Kempen aangekondigd dat zij de Belgische beleggingsadviseur Accuro zal overnemen. Deze overname biedt Van Lanschot Kempen de mogelijkheid om haar positie op de Belgische markt verder te versterken en haar dienstverlening aan klanten uit te breiden.

Versterking van positie op de Belgische markt

Met de overname van Accuro kan Van Lanschot Kempen haar aanwezigheid op de Belgische markt versterken. Accuro is een toonaangevende beleggingsadviseur met een sterke reputatie in België. De expertise en het klantenbestand van Accuro zullen een waardevolle aanvulling vormen op de diensten die Van Lanschot Kempen aanbiedt. Door deze overname kan Van Lanschot Kempen haar klanten in België een breder scala aan beleggingsmogelijkheden en adviesdiensten aanbieden.

Uitbreiding van dienstverlening aan klanten

De overname van Accuro stelt Van Lanschot Kempen in staat om haar dienstverlening aan klanten uit te breiden. Accuro heeft een uitgebreid netwerk van klanten in België, waaronder vermogende particulieren en families. Door de overname kan Van Lanschot Kempen deze klanten toegang bieden tot een bredere selectie van beleggingsproducten en -strategieën. Bovendien zal Van Lanschot Kempen haar expertise en kennis op het gebied van vermogensbeheer kunnen delen met de klanten van Accuro, wat resulteert in een nog betere dienstverlening.

Groeistrategie van Van Lanschot Kempen

De overname van Accuro past in de groeistrategie van Van Lanschot Kempen. De bank heeft de ambitie om haar activiteiten in België verder uit te breiden en een leidende positie in te nemen op de Belgische markt. Door het verwerven van Accuro kan Van Lanschot Kempen haar marktaandeel vergroten en haar aanbod aan diensten verder diversifiëren. Deze strategische stap zal de bank in staat stellen om haar groei te versnellen en haar positie te versterken als een toonaangevende speler in de Belgische financiële sector.

Toekomstperspectief

Met de overname van Accuro zet Van Lanschot Kempen een belangrijke stap in het realiseren van haar groeidoelstellingen in België. Door haar positie op de Belgische markt te versterken en haar dienstverlening uit te breiden, kan de bank haar klanten nog beter bedienen en nieuwe marktkansen benutten. Van Lanschot Kempen zal blijven streven naar het leveren van hoogwaardige beleggingsadvies- en vermogensbeheerdiensten, waarbij klanttevredenheid en langetermijnrelaties centraal staan. Met de overname van Accuro heeft Van Lanschot Kempen een sterke basis gelegd voor verdere groei en succes op de Belgische markt.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*