Overname van divisie gistextracten door Lesaffre

DSM-Firmenich heeft aangekondigd dat ze hun divisie gistextracten hebben verkocht aan de Franse gistfabrikant Lesaffre. Lesaffre is een wereldwijde speler op het gebied van gistproducten en heeft een sterke reputatie in de voedingsmiddelenindustrie. De overname van de divisie gistextracten zal Lesaffre helpen om hun positie op de markt verder te versterken en hun productaanbod uit te breiden.

Voordelen van de overname voor Lesaffre

Door de overname van de divisie gistextracten van DSM-Firmenich kan Lesaffre hun klanten een breder scala aan producten aanbieden. Gistextracten worden vaak gebruikt als smaakversterkers in voedingsmiddelen en de overname stelt Lesaffre in staat om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast zal Lesaffre profiteren van de expertise en het netwerk van DSM-Firmenich op het gebied van gistextracten, wat hen zal helpen om hun marktpositie verder te versterken.

Toekomstplannen van Lesaffre

Lesaffre heeft aangegeven dat ze van plan zijn om te investeren in de divisie gistextracten die ze hebben overgenomen van DSM-Firmenich. Ze zullen waarschijnlijk nieuwe producten ontwikkelen en hun productiecapaciteit uitbreiden om aan de groeiende vraag naar gistextracten te kunnen voldoen. Daarnaast zal Lesaffre mogelijk nieuwe markten betreden en hun wereldwijde aanwezigheid verder vergroten.

Al met al lijkt de overname van de divisie gistextracten door Lesaffre een strategische zet te zijn die beide bedrijven ten goede zal komen. Lesaffre zal profiteren van een uitgebreider productaanbod en een versterkte marktpositie, terwijl DSM-Firmenich zich kan concentreren op hun kernactiviteiten.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*