Overname van V.Group

Ackermans & van Haaren neemt V.Group over van Advent International

Ackermans & van Haaren heeft samen met de Europese beheerder van beleggingsfondsen STAR Capital een overeenkomst gesloten om V.Group over te nemen van Advent International. Dit maakte Ackermans maandagochtend bekend.

V.Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van maritieme diensten en opereert in verschillende segmenten van de maritieme industrie, waaronder scheepvaart, offshore en energie. Met meer dan 44.000 medewerkers en een aanwezigheid in meer dan 60 landen, is V.Group een belangrijke speler in de sector.

Ackermans & van Haaren en STAR Capital zijn verheugd over de overname van V.Group en zien veel potentieel in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Door de krachten te bundelen, kunnen ze profiteren van elkaars expertise en netwerken om V.Group naar een hoger niveau te tillen.

Strategische beslissing

De overname van V.Group past binnen de strategie van Ackermans & van Haaren en STAR Capital om te investeren in bedrijven met sterke groeipotentie en een solide marktpositie. Door V.Group over te nemen, kunnen ze hun portefeuille diversifiëren en hun aanwezigheid in de maritieme sector versterken.

Ackermans & van Haaren en STAR Capital zijn ervan overtuigd dat V.Group goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende vraag naar maritieme diensten en de toenemende globalisering van de economie. Met hun gecombineerde ervaring en middelen zullen ze V.Group ondersteunen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen en het versterken van hun marktpositie.

Toekomstplannen

Na de overname zal Ackermans & van Haaren samen met STAR Capital werken aan het verder uitbouwen van V.Group en het realiseren van synergieën binnen de organisatie. Ze zullen investeren in nieuwe technologieën, innovatieve oplossingen en talentontwikkeling om V.Group te helpen groeien en concurrerend te blijven in de snel veranderende maritieme sector.

Met de overname van V.Group zetten Ackermans & van Haaren en STAR Capital een belangrijke stap in hun strategie om te investeren in bedrijven met groeipotentie en een sterke marktpositie. Ze zijn vastbesloten om V.Group te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor het bedrijf.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*