Positieve handelsdag voor S&P 500 en Nasdaq

De Amerikaanse beurzen gaan vrijdag naar verwachting een verdeelde opening tegemoet, nadat gisteren de S&P 500 en de Nasdaq nieuwe records op de borden hadden gezet.

De S&P 500 en de Nasdaq hebben gisteren allebei positieve handelsdagen gehad en sloten op recordhoogtes. De S&P 500 steeg met 0,5% en de Nasdaq sloot zelfs 0,9% hoger. Beleggers waren optimistisch over de economische vooruitzichten en de voortdurende steunmaatregelen van de overheid.

Verdeelde verwachtingen voor de opening

Ondanks de positieve prestaties van de S&P 500 en de Nasdaq, wordt er vrijdag een verdeelde opening verwacht op de Amerikaanse beurzen. Beleggers blijven voorzichtig vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en de impact van de stijgende rentetarieven op de markt.

Invloed van geopolitieke ontwikkelingen en bedrijfsresultaten

Naast de handelsoorlog en rentetarieven, zullen ook geopolitieke ontwikkelingen en bedrijfsresultaten een rol spelen bij de koersbewegingen op de beurzen. Beleggers zullen de resultaten van grote bedrijven nauwlettend in de gaten houden, aangezien deze een indicatie kunnen geven van de algehele economische gezondheid.

Al met al wordt er een gevarieerde handelsdag verwacht op de Amerikaanse beurzen, waarbij beleggers zullen reageren op verschillende externe factoren en bedrijfsresultaten. Het is belangrijk om de marktontwikkelingen nauwlettend te volgen en goed geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*