Positieve start van de AEX index

De AEX index begon donderdag met een stijging van 0,3 procent naar 927,46 punten. Deze positieve start werd mede veroorzaakt door gunstige economische ontwikkelingen en positieve bedrijfsresultaten.

Invloed van internationale gebeurtenissen

De stijging van de AEX index werd ook beïnvloed door internationale gebeurtenissen, zoals positieve ontwikkelingen in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Beleggers waren optimistisch over de vooruitzichten van de wereldeconomie en dit had een positief effect op de koersen op de beurs.

Midkap index ook in de lift

Naast de AEX index wist ook de Midkap index te profiteren van de positieve stemming op de beurs. De Midkap index won 0,2 procent en liet daarmee ook een stijging zien in de ochtendhandel.

Verwachtingen voor de rest van de dag

Analisten verwachten dat de positieve trend op de beurs zich zal voortzetten gedurende de rest van de dag. Beleggers zijn optimistisch gestemd en hopen dat de koersen verder zullen stijgen. Het is echter altijd belangrijk om de ontwikkelingen op de beurs nauwlettend in de gaten te houden en eventuele risico's te beheersen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*